Dakwerken

  Hellend dak

  Hellende daken

  We renoveren zowel daken met dakpannen, als daken met leien. Oude leien die uit asbest bestaan, worden verwijderd volgens de regels van de kunst en naar een erkende stortplaats gebracht. De staat van het timmerwerk wordt altijd gecontroleerd en indien nodig worden rotte kepers of balken vervangen. De dakgoten uit zink, koper of alu, kunnen ook door ons vervangen worden samen met de bekleding. Op uw vraag kunnen we het dak ook isoleren volgens de huidige normen.

  Plat dak

  Platte daken met EPDM-folie

  Typische problemen van oude platte daken zijn: blaas-, scheurvorming en lekkende naden. We gaan dan ook bijna steeds de dakbedekking afbreken tot op de draagstructuur. Rotte planken of balken worden vervangen. Onze platte daken worden voorzien van isolatie volgens de ‘warm dak’ methode. Nadien werken  we deze af met een einddichting in EPDM-folie, van het merk Firestone. Wij zijn een erkende plaatser van ‘Firestone Rubbergard’ en hebben hiervoor de nodige opleidingen gevolgd.

  Herstellingen van daken

  Herstellingen van daken

  Een dak krijgt heel wat zware weersomstandigheden te verduren. U kan ons dan ook contacteren voor veelvoorkomende problemen zoals stormschade, lekkage, loskomende schoorstenen,…

  Dakramen

  Integratie van dakramen of koepels in bestaande daken

  Tegenwoordig worden veel zolders anders ingericht dan 40 à 50 jaar geleden. Als men een zolder wil inrichten als kamer, dan is het uiteraard belangrijk om natuurlijk daglicht te voorzien. Wij plaatsen dakramen (Velux) en lichtkoepels in functie van de beschikbare ruimte en het type dak. Indien u dit wenst, helpen wij u graag met de keuze van het gepaste type dakraam of koepel.

  Enkele recente projecten

  Hieronder vindt u enkele recente projecten terug. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.