Over ons

  Aannemer Maarten De Longie

  De Longie is een veelzijdig en dynamisch aannemingsbedrijf. In 2009 is ons bedrijf begonnen als een éénmanszaak, maar in 2011 zijn we overgeschakeld naar een vennootschap (BVBA).

  We zijn hoofdzakelijk actief in de verbouwingen, maar ook in de nieuwbouwprojecten.

  Wij maken graag tijd voor onze klanten en benaderen elk project op een persoonlijke manier. Na het bestuderen van de werkzaamheden en een grondig overleg met de klant, geven we onze professionele kijk op het project.

  Het is steeds onze doelstelling zorgvuldig en professioneel werk af te leveren,
  zodat iedere klant tevreden is na afloop.

  De goede afloop van ieder project wordt bekomen door de gedrevenheid en de ‘liefde voor het vak’ van de zaakvoerder en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen.

  De zaakvoerder,
  Maarten De Longie

  Onze aanpak

  U kan ons contacteren via e-mail, telefoon, sms of via onze chatroom voor al uw vragen.

  Indien u een vrijblijvende offerte wenst, dan leggen we een eerste afspraak vast. Op die manier kunnen we, indien nodig, de huidige staat van het gebouw bekijken en samen de uit te voeren werken uitvoerig bespreken. U krijgt van ons technisch advies en we zijn altijd bereid om u te helpen bij de keuze van de juiste materialen.

  Vervolgens maken we (vrijblijvend) een offerte op. We werken ofwel aan een vaste prijs, ofwel wordt er in regie (per uur) gewerkt. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Eens u akkoord gaat met onze offerte, kunnen we de uitvoeringsperiode samen met u bespreken. Tot slot worden de werken volgens overeenkomst uitgevoerd.