• Bij de aankoop van een oudere woning of appartement is de kans groot dat de vloertegels aan vervanging toe zijn.
  • Opnieuw tegelen bovenop de bestaande tegels is een oplossing, maar u kunt ook de beschadigde tegenvloer volledig laten vervangen.
  • Bent u op zoek naar een specialist in tegelen? Algemene Bouwwerken De Longie bvba helpt u hiermee graag verder.

 

Heeft u een bestaande woning of appartement gekocht, dan is de kans groot dat de vloertegels aan vernieuwing toe zijn. Gebroken of versleten tegels in de woonkamer, keuken of badkamer, vergrauwde natuursteen, etc., het zijn maar enkele problemen die kunnen voorkomen. Wij als specialist in tegelen kunnen dit echter zonder problemen oplossen.

 

Beschadigde tegelvloer vervangen

Een beschadigde tegelvloer kan heel gemakkelijk vervangen worden door gloednieuwe vloertegels. Wij breken alles uit en leggen nieuwe vloertegels op een nieuwe chape. Ondertussen kunnen ook de sanitaire leidingen worden vernieuwd. Deze zijn meestal samen met de tegelvloer verouderd. Heeft u net een (oude) woning gekocht, dan kunnen wij deze herleiden tot de ruwbouw. Dit betekent dat de ramen worden verwijderd, het pleisterwerk wordt afgekapt, etc., en dus ook alle vloertegels worden uitgebroken, om deze te vervangen door een nieuwe tegelvloer.

Naast vloertegels vervangen wij ook wandtegels en faiences in bijvoorbeeld de badkamer. Ook hier verwijderen we zorgvuldig de oude tegels, egaliseren we de wanden en brengen we de nieuwe tegels vakkundig aan.

 

Meer info

Wenst u meer informatie over dit onderwerp, of bent u op zoek naar een specialist in tegelen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Maar ook voor al uw ruwbouw- en/of dakwerken kunt u bij ons terecht.